• Lorem ipsum

VERZENDEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

De levertijd op onze producten bedraagt 3-7 werkdagen. 

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,50 voor bestellingen tot 10 kg

€ 12,71 voor bestellingen tussen de 10 - 30 kg

€ 40,00 voor bestellingen boven de 30 kg 

Gratis levering voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering voor bestellingen tot 30 kg verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Voor bestellingen boven de 30 kg nemen wij contact met je op om een bezorgafspraak te plannen. 

Over het algemeen zal de aflevering 5-10 werkdagen na het plaatsen van je bestelling tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen.

Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Let op: onze potten kunnen groot en zwaar zijn, daardoor kunnen de verzendkosten hoger uitvallen dan voor bijvoorbeeld het retourneren van een kledingstuk. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te retourneren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected]. We proberen dan de bestelling voor je te wijzigen.